Originalerne er flyttet

De 50 portrætter af velkendte Jyllinge-borgere, som er blevet malet af kunstmaleren Jeppe Drews, er flyttet fra Jyllinge Butikscenter til Bondestuen

Foto: Kenneth Tanzer

Siden 17. marts 1996 har "Originalerne" fra Jyllinge haft til huse i bodegaen i Jyllinge Butikscenter. Først under værtsskabet af Jørgen Degn og siden af de nye ejere Lilly og Yan.

Omstændighederne har nu gjort, at Originalerne ikke længere har mulighed for at holde til i bodegaen, så de festlige originaler har været på jagt efter et tilholdssted, hvor de 50 lokale portrætter kunne hænge på væggen. Det sted har man nu fundet frem til – og selvfølgelig bliver "Originalerne" i Jyllinge.

"Vi har i lang tid forhandlet med Bondestuens vært Salih Yessof, og det har nu resulteret i en aftale. Han har taget imod os på en meget opløftende måde, og vi har fået de 50 portrætter hængt op i et lille hyggeligt lokale, hvor der er plads til vores halvårlige møder. Vi har også fået et lille skilt i gangen, hvor der står "Originalernes Hule. Det er vi meget glade for", siger Originalernes formand Hans Jørgen W. Christoffersen.

For nylig var der så premiere i det nye regi, hvor originalerne kunne nyde en lækker menu hos deres nye vært.