Oprah laver tv om Danmark

Den amerikanske tv-vært Oprah Winfrey vil benytte sit ophold i Danmark til at producere en halv times tv om landet.

ARKIVFOTO. Den amerikanske talkshow-vært Oprah Winfrey vil producere en halv times tv om Danmark, mens hun er her i landet i anledning af IOC-mødet, oplyser DRs netnyheder på dr.dk. (se Ritzau historie 290740) --Executive producer Oprah Winfrey answers a
ARKIVFOTO. Den amerikanske talkshow-vært Oprah Winfrey vil producere en halv times tv om Danmark, mens hun er her i landet i anledning af IOC-mødet, oplyser DRs netnyheder på dr.dk. (se Ritzau historie 290740) –Executive producer Oprah Winfrey answers a

Den amerikanske talkshow-vært Oprah Winfrey vil producere en halv times tv om Danmark, mens hun er her i landet i anledning af IOC-mødet, oplyser DRs netnyheder på dr.dk.

Allerede tirsdag lander de første af hendes folk for at begynde optagelserne, der primært vil finde sted i hovedstadsområdet.

Harpo Productions, som producerer Oprah Winfrey Show, har netop besluttet at udnytte talkshowværtens ophold i København til også at lave tv.

Opgaven lyder på at lave et program, som skal forklare Oprahs seere – og dem er der mange af – hvorfor vi danskere angiveligt er det lykkeligste folkefærd i verden. Årsagen er, at Oprahs nærmeste folk – på en slags rekognosceringstur til København – "faldt for Danmark", oplyser DR.

Showet bliver vist i 145 lande verden over – og programmet om Danmark skal efter planen rulle over skærmene i USA den 9 oktober.