Opel øgede salget med 3.000 biler

Opel forøgede salget i 2006 med over 3.000 biler på det danske marked i forhold til sidste år. Det skete ved en fremgang i salget fordelt over hele modelviften: Corsa, Meriva, Zafira, Vectra og varebilerne Vivaro og Movano. Det, som især gav turboeffekten, var succes med lanceringen af den nye Opel Corsa, og tidligere på året af Astra TwinTop, den nye udgave af Opel Meriva og den nye Vivaro. Salget blev øget med cirka 1.600 flere personbiler og 1.400 flere varebiler.

500 kunder har hver måned bestilt den nye Corsa siden introduktionen – og også et fuldt OPC-program har været med til at støtte salgsfremgangen for Opel. OPC står for Opel Performance Center og repræsenterer muskelstærke udgaver af de almindelige bilmodeller.

Administrerende direktør for importøren af Opel, GM Danmark, Ralph Gonsalves, siger: "Vi er godt tilfredse med udviklingen i år med spændende nye modeller og fremragende kvalitet. Der har været stor interesse hos kunderne og stor trafik i forhandlernes butikker. Vi har ikke de endelige 2006-tal, men regner med at have solgt omkring 8.500 personbiler og 4.500 varebiler, når de endelige tal gøres op for året. Især er vi tilfredse med, at vi er blevet en stærk medspiller på varebilmarkedet med en markedsandel over 6,5 procent. Vi er nummer fire på det marked i år."

Opels forhandlere har netop nu travlt med at levere især den nye Opel Corsa, i begyndelsen af det nye år dukker en ny aftapning af Astra op, den firehjulstrukne Antara kommer i april både som person- og varebil, sportsvognen Opel GT gør sin entre, og Corsa kommer med 192 hestes turbomotor omkring april som Corsa OPC.

Opel regner med at sælge over 4.500 varebiler næste år i et svagt mindre marked – med flest Vivaro og Zafira Flexivan. I april sker desuden introduktionen af den meget veludstyrede Opel Antara Van, som har elektronisk kontrolleret firehjulstræk.