Opdateret: Nu er begge savnede ældre fundet

Foto: THOMAS OLSEN
FOTO:THOMAS OLSEN 190516
  POLITI GENREBILLEDER HOS VESTEGNENS POLITI
FOTO:THOMAS OLSEN 190516 POLITI GENREBILLEDER HOS VESTEGNENS POLITI

OPDATERET

Vestegnens Politi har netop fortalt, at den 79-årige Jytte er fundet.

Jytte blev fundet på Taastrupgårdsvej, Hun har det efter omstændighederne godt, men man valgte alligevel at få den 79-årige kvinde tilset af ambulancepersonale, inden hun blev kørt retur til plejecentret i Lindehaven i Taastrup, hvor hun har været savnet siden 23-tiden onsdag aften.

Nu har Vestegnens Politi også oplyst, at den 77-årige Jack fra Brøndby Strand er fundet. Han kom hjem af egen drift, og er i god behold, har familien oplyst til politiet.

Vestegnens Politi takker i øvrigt alle de borgere, som har kigget efter de to ældre demente borgere, som blev efterlyst torsdag morgen:

Vestegnens Politi efterlyser torsdag morgen to ældre demente borgere, som ikke er set siden onsdag aften. Politiet opfordrer til, at man holder øje og kontakter politiet, hvis man har set noget.

Den 77-årige Jack er gået fra sit hjem i Kisumparken i Brøndby Strand, og har været savnet siden ved 18-tiden onsdag aften. Han er godt gående og kan være nået langt, oplyser politiet.

Jack er dement, og han beskrives som cirka 190 cm høj, og iført rødternet skjorte, sort trøje, cowboybukser og sorte sko.

Den 79-årige Jytte er gået fra plejecentret i Lindehaven i Taastrup, og hun har været savnet siden ved 23-tiden onsdag aften. Også hun er godt gående.

Jytte er også dement. Hun beskrives som 170 cm høj, kraftig, og med kort sort hår. Hun er iført rød bluse, sort nederdel m/blomstermotiv, og lysegrå sko.

Har man oplysninger, kan man kontakte Vestegnens Politi på 43861448.