Ole er ny formand for Venstre

Venstre i Birkerød holdt tirsdag aften ordinær generalforsamling, hvor der blev valgt ny formand for vælgerforeningen

Efter tre år som formand for vælgerforeningen valgte Per Juel Hansen tirsdag at trække sig som formand for vælgerforeningen for Venstre i Birkerød. Det skriver foreningen i en pressemeddelelse.

"Jeg har bestemt ikke mistet lysten til at kæmpe for Venstre, men da jeg sidste sommer påbegyndte et Master-studie sideløbende med mit fuldtidsjob, har jeg ikke længere den tid, som en formandspost kræver," siger Per Juel Hansen, der i stedet fortsætter som menigt medlem af i bestyrelsen.

Til formandsposten blev Ole Jacobsen i stedet valgt. Han vil være kendt af mange for sit mangeårige organisatoriske arbejde for Venstre i Birkerød. Til bestyrelsen var der genvalg til Per Juel Hansen, Nils W. Lorentsen og Jean Becker, mens Nelli Modeweg-Hansen og Jens Carsten Nielsen blev nyvalgte medlemmer.

Efter generalforsamlingen var der politisk debat med kredsens folketingsmedlem Claus Hjort Frederiksen (V) omkring det politiske arbejde efter terrorangrebet i København. Derefter gik debatten over i mere lokalt stof ved borgmester Jens Ive (V) og 1. viceborgmester Erik Mollerup (V).

Den nye formand Ole Jacobsen glæder sig over at overtage formandsposten for en vælgerforening i fremgang. Venstre i Birkerød har i begyndelsen af 2015 fået en betydelig tilgang af nye medlemmer, og det forventes at fremgangen vil fortsætte frem mod folketingsvalget senere på året.

"Jeg skal derfor opfordre endnu flere af Venstres vælgere til at støtte op omkring partiet gennem et medlemskab," siger Ole Jacobsen og fortsætter:

"Venstre har en meget stærk position her i Rudersdal Kommune med en dygtig borgmester i Jens Ive og en stor kommunalbestyrelsesgruppe, der arbejder godt sammen. Nu gælder det om også at vinde nøglerne til statsministeriet tilbage."

/adk