Olaf Eller forbliver træner for Rødovres ishockeyhold

Også i den kommende sæson er Olaf Eller træner for Metal Ligaens bundprop, Rødovre Mighty Bulls.

Også i den kommende sæson er Olaf Eller træner for Metal Ligaens bundprop, Rødovre Mighty Bulls.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Olaf Eller overtog i januar tjansen som træner for Rødovre Mighty Bulls, og ishockeyklubben er så godt tilfreds med hans arbejde, at Eller nu fortsætter.

Rødovre oplyser på sin hjemmeside, at han også i den kommende sæson er træner for klubben, som endte sidst i Metal Ligaen.

Johan Marklund og Morten Andreasen udgør resten af trænerstaben.

Med sine mange år i klubben og fortid i ungdomsishockey er Eller den perfekte mand til jobbet, mener direktør Morten Nielsen.

– Holdet nåede allerede at få et mere direkte og fysisk udtryk, efter at Olaf tog over, og vi håber og tror, at dette vil fortsætte, nu hvor Olaf selv former truppen, siger direktøren.

Allerede før han overtog trænergerningen, var Eller i klubben. Siden i sommer har han stået for overgangen mellem talentafdelingen og førsteholdet.

Han kom på en svær opgave, og det lykkedes da heller ikke at komme væk fra pladsen, der som den eneste ikke udløser en slutspilsbillet.

Men Eller har store forventninger til projektet i Rødovre, hvor han vil se flere lokale på isen.

– Jeg er stolt over atter at skulle stå i spidsen for Rødovre Mighty Bulls for sæsonen 2023/24 og sammen med ledelsen danne et Rødovre Mighty Bulls, der vil være stærkt præget af "Rødovre-ånden". Det vil sige aggressivt, skøjtestærkt og samtidig meget direkte.

– Dette skal over de næste år, skridt for skridt, flytte Rødovre op i den anden ende af Metal Ligaen. Et Rødovre-hold præget af færre udlændinge og flere egne unge Rødovre-spillere, samt tilbagevendte Rødovre-drenge, siger han til klubbens hjemmeside.

62-årige Eller har tidligere været træner for en række af de danske ungdomslandshold, ligesom han har haft ansvaret for adskillige klubber, blandt andet Rødovre.

Han er den træner, som senest har ført Rødovre til mesterskabet som træner.

/ritzau/