Ørkenens Sønner kommer også til Portalen

Foto: Jørgen Büchler
Direktør Poul-Erik Mou med lokalavisen Cairo Amts Dagblad. Han er både glad og stolt over, at Portalen den 6. marts næste år kan præsentere Ørkenens Sønners nyeste successhow. Billetsalget åbner lokalt allerede i dag, fredag.
Direktør Poul-Erik Mou med lokalavisen Cairo Amts Dagblad. Han er både glad og stolt over, at Portalen den 6. marts næste år kan præsentere Ørkenens Sønners nyeste successhow. Billetsalget åbner lokalt allerede i dag, fredag.

Greve: Portalen fortsætter med at få de store shows og kunstnere til Greve. Og der bliver helt sikkert lang kø ved lugen, når Portalens Billetkontor i dag, fredag, åbner for billetsalget til "Varm luft i Canal Grande", Ørkenens Sønners nyeste successhow, der kan opleves i Portalen i marts 2012.

– Vi er stolte og glade over, at Ørkenens Sønner på deres tur rundt i Danmark, hvor de mest optræder i kæmpe haller, meget gerne vil komme forbi Portalens nye teatersal med deres nye anmelderroste show, "Varm luft i Canal Grande", siger Portalens direktør, Poul-Erik Mou og fortsætter:

Glemmer det aldrig

– Tiden går hurtigt, og det er efterhånden syv år siden, de sidst besøgte os. Men hverken Portalens medarbejdere eller Ørkenens Sønner glemmer nok aldrig sidst, de var her. Portalens teknikere havde omdannet kunstnergarderoberne til en vidunderlig oase med sand på gulvet, beduinertelte – udlånt fra Det Kongelige Teater – marokkanerpuder og ikke mindst et par "smukke" haremskvinder, der under sløret havde ægte fuldskæg.

– Menuen stod efter forestillingen på Boller i Kairo og naturligvis sandkage til dessert, og vi hyggede os til langt ud på natten. Så meget gør vi nok ikke ud af det igen, siger Poul-Erik Mou:

– Men der er under alle omstændigheder garanti for, at salen komme til at ligge flad af grin over det, der i dag står som et højdepunkt i vor tids kultur – i hvert fald inden for området sjofel, flerstemmig herresang og lumre vid, der altid går lige til det pulserende hjerte – under bæltestedet.

De lokale først

– Når vi melder det ud nu, er det for at sikre, at vores mange lokale publikummer får tilbuddet, inden de landsdækkende aviser annoncerer showet. Vi holder billetsalget åbent til og med onsdag den 1. juni, hvor man naturligvis også kan hente billetter til mange af vores andre highlights, siger Poul-Erik Mou.