Ølstykke-borger i front for spejderne

Susanne Ravn er netop blevet ansat som generalsekretær hos De grønne pigespejdere

EGEDAL: Den 1. april starter Ølstykke-borgeren Susanne Ravn som generalsekretær hos De grønne pigespejdere. Hun kommer fra en stilling som Senior Manager i PBS, hvor hun i mange år har bestredet en række forskellige ledelsesposter for alt fra diverse servicefunktioner til udviklingsfunktioner. Nu ser hun frem til at tage hul på sit nye arbejde.

– Jeg glæder mig utrolig meget til arbejdet. Når jeg forlader et godt job for at blive generalsekretær hos De grønne pigespejdere, handler det om, at jeg gerne vil forfølge min drøm, fortæller Susanne Ravn og fortsætter:

– De grønne pigespejdere har et meget værdifuldt fællesskab og er et moderne tilbud til piger og kvinder, som bliver styrket og udviklet til at blive ledere i deres eget liv. Det glæder jeg mig til at arbejde professionelt med, uddyber hun.

Susanne Ravn har været medlem af De grønne pigespejdere siden 1970, og er indtil sin ansættelse aktiv som medlem af regionsledelsen i Region Øresund og bestyrelsesmedlem i Spejdernes Udviklingsfællesskab, som er det nyligt etablerede udviklingsfællesskab mellem Det Danske Spejderkorps og De grønne pigespejdere.

Som generalsekretær bliver Susanne Ravn personaleleder for De grønne pigespejderes konsulenter og skal især arbejde med udviklingen af organisationen og pigespejderarbejdet i Danmark. Samtidig bliver hun en del af den samlede ledelse i Spejdernes Udviklingsfællesskab, der desuden består af generalsekretæren fra DDS samt en fælles kontorleder.