Økologisk isglad smagedag

GiovannIs har været på ismesse og fredag holder butikken gratis smagedag

Foto: Jeanette Hougaard

Simone Lund Niebuhr og Giovanni Nogler varmer i disse dage op til at åbne deres iskolde forretning i Slotgade efter en måned i Italien. Her har parret blandt andet besøgt en af Europas største messer for is og konditorivarer.

"Vi var dernede for at få ny inspiration og lære nye produkter at kende. Vi er allerede glade for at arbejde med glutenfri varer, og i år kører vi med endnu flere laktosefri smagsvarianter," fortæller Simone om noget af det udbytte hun fik med hjem.

"I bund og grund blev vi bare bekræftet i, at kvaliteten af råvarerne er det allervigtigste, og det er lige fra pistacienødderne fra Sicilien og hasselnødder fra Piemonte – det bliver de ved med at understege er førsteklasses ting at arbejde med. Vi fik også udvidet vores horisont omkring, hvor stort marked der er for økologi, og det er også derfor, vi var valgt at satse så meget i år og nu laver alt vores is på økologisk mælk.

Nu glæder vi os bare til at komme i gang," slutter Simone, der giver en gratis is til alle, der kommer forbi fra 11-18 fredag den 4.