Øjenvidne: Politi massivt til stede og drone sendt i luften

Mange politibiler og meget mandskab tilstede i område ved hus, hvor 13-årige Filippas forsvinden undersøges.

Øjenvidne: Politi massivt til stede og drone sendt i luften

Mange politibiler og meget mandskab tilstede i område ved hus, hvor 13-årige Filippas forsvinden undersøges.

Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

En politidrone svirrer i luften over markerne, mens politiet undersøger et hus tæt på det sted, hvor den 13-årige pige Filippa lørdag forsvandt.

Der er stille i området, mens politiets kriminalteknikere i blå DNA-dragter går rundt og undersøger. Det fortæller Ritzau Scanpixs fotograf Claus Bech, der er til stede.

Mindst ti politibiler inklusive vogne fra Beredskabsstyrelsen samt seks til otte politimotorcykler holder ved det hus, som politiet har afspærret.

Kun politi, journalister og fotografer er på stedet.

En stor lastbil fungerer som kommandocentral ved huset, fortæller Claus Bech. Han stod indtil for nylig omkring 100 meter fra, hvor politiet arbejder. Journalister og fotografer er siden blevet sendt længere på afstand.

Claus Bech beskriver området som relativt øde. Et par huse kan ses derfra, ellers er der blot marker og en gammel, nedlagt mølle, der mangler sine vinger.

Politiet arbejder søndag formiddag ud fra en teori om, at der er sket en forbrydelse i sagen om den forsvundne 13-årige pige på Sydvestsjælland.

Det fremgår af en udtalelse fra politiinspektør Kim Kliver i en pressemeddelelse.

– Vi er faktisk meget bekymrede for Filippa og arbejder ud fra en teori om, at der er begået en kriminel handling, siger han.

Pigens cykel, taske og telefon er blevet fundet på en vej, hvor hun gik med aviser.