ØB90 har fået tilgang

Fire nye spillere forstærker spillertruppen hos Ølstykke-klubben ØB90, der satser benhårdt på oprykning til Serie 2

ØB90 har nu været i gang med sæsonforberedelserne i tre uger, og foreløbig er træner Bo Frandsen glad for indsatsen.

"Spillerne arbejder stenhårdt til træning, også med det sure fysiske slid som det er på denne årstid. Spillerne er meget opsatte på at det skal lykkes at rykke op i år, og det virker som om de ved, at det faktisk er i disse måneder at oprykningen skal grundlægges", siger Bo Frandsen og fortsætter:

"Det eneste minus, jeg kan pege på er, at der stadig er nogle spillere som har tynde afbud til træning. Men de bliver snart klogere. Jeg har netop talt sammen, og med den tilgang vi har fået, er der nu 21 aktuelle spillere til de 11 startere og tre reserver. Derudover har vi to langtidsskadede, som forhåbentlig begge er tilbage i marts/april. Og alle har kvalitet til at være med, så i modsætning til i efteråret, så har jeg noget at vælge imellem til kampene og ikke mindst under kampene, hvis starterne ikke leverer varen fra start".

ØB90 har fået tilgang af Simon Lindahl fra ØFC, Jens Nielsen fra ØFC samt Rabih og Hussam Tûrk. Hussam er blot 16 år, og kommer fra B93 1. Ynglinge. Derudover har Kasper Bach meddelt, at han fra næste uge vender tilbage fra ØFC efter et halvtårs "lejeophold". Og så er der et par andre som har ligget stille et stykke tid som prøver at komme i gang igen.

"Det er også blevet til to træningskampe med meget svingende kvalitet, blandt andet på grund af nogle ekstreme vejrforhold. Det er blevet til sejr over Roskilde KFUM og nederlag til Vabnegård. Spillet har ikke været prangende, men det vigtigste er stadig det fysiske aspekt i denne periode, så det tager jeg stille og roligt", siger træneren.

ØB90 træner mandag og onsdag klokken 20.30 omklædt og nye spillere er stadig velkomne.