Nyt vikarbureau leverer også ingeniører

Rådgivningsfirmaet Info-lex ApS har netop udvidet aktiviteterne med etableringen af et vikarbureau og rekrutteringsservice. Direktør Bjarne Jensen har netop flyttet virksomhedens lokaler til Hareskov-vej 19 i Kalundborg, og han mener, at der er et udækket marked for vikarservice i hele Vestsjællands-området efter firmaet Foldmand Vikar for nylig gik konkurs.

Direktør Bjarne Jensen, Infolex ApS, har mange jern i ilden ud over det nye vikarbureau. For eksempel holder han foredrag på Jobcenteret om effektiv jobsøgning.
Direktør Bjarne Jensen, Infolex ApS, har mange jern i ilden ud over det nye vikarbureau. For eksempel holder han foredrag på Jobcenteret om effektiv jobsøgning.

– Vores database med vikarer skal dække alle fagområder – undtagen det sundhedsfaglige område, fortæller Bjarne Jensen, som opfordrer alle, der har lyst til at prøve det lidt friere vikarliv til at kontakte firmaet.

Satser på teknisk personale

Hans særlige baggrund med mange år i blandt andet offshore-industrien på boreplatforme som miljørådgiver, konsulent i miljøledelse og integrerede ledelsessystemer, har også sat sine spor på det nye vikarbureau.

– Teknisk personale vil jeg satse særligt på, fordi jeg har en baggrund, som betyder, at det er en af mine spidskompentencer at finde de rigtige teknikere til de rigtige virksomheder. Det kan dreje sig om inge-niører, tekniske assistenter, tekniske tegnere og supervisorer. Men vores strategi er to-delt. For ud over de tekniske fagområder, vil vi også tilbyde vikarer til lager, køkken, kantine og tilknyttede brancher.

– Samtidig kan jeg hjælpe virksomhederne med at rekruttere til faste stillinger. Infolex ApS tilbyder at styre annoncering og interviews og udpegning af egnede kandidater. Kunderne vil i de fleste tilfælde få tilbudt tre kandidater, tilføjer Bjarne Jensen.

Infolex har de nødvendige godkendelser fra blandt andre den erhvervspolitiske sammenslutning »Vi-karbranchen«, som arbejder for at skabe faste og effektive rammer for vikarer på arbejdsmarkedet.

Firmaet påtager sig mange forskellige rådgivningsopgaver og har også et samarbejde med Jobcenter Kalundborg. Her holder Bjarne Jensen foredrag for ledige om effektiv jobsøgning.