Nyt stort Skibby nederlag

Efter en dramatisk afslutning tabte de 4-1 til ØB 90

Foto: Ove Dyrstrøm

fodbold Serie 3: ØB 90 – Skibby IK 4-1 (1-0). Skibby: Mikkel Gjesing. ØB 90: Simon Christensen, Casper Nielsen, Dan Nyquist, Frederik Madsen.

Det svinger ikke for Skibby i øjeblikket. Holdet har det svært, når der skal skabes chancer og ikke mindst udnytte de chancer, der kommer. I lørdags blev det til et 4-1 nederlag til ØB 90, og her blev det op ad bakke efter kun to minutter, hvor forsvaret ikke fik clearet en bold i tide, og så kunne Simon Christensen bringe ØB 90 på 1-0, og i resten af halvlegen var det hjemmeholdet, der styrede begivenhederne.

Et kvarter ind i anden halvleg blev det 2-0 til ØB 90 i en situation, hvor Skibbys forsvar endnu engang ikke var konsekvente nok til at få sparket væk. Med 20 minutter tilbage fik Skibby nyt håb, da Mikkel Gjesing reducerede til 2-1 med et drømmehug.

I slutfasen blev det dramatisk, da Skibbys Casper Hansen i en nærkamp blev ramt af en albue i hovedet og gik i græsset. Skibbyspillerne stoppede op, da de regnede med, at dommeren stoppede spillet, men fløjten lød ikke, og det udnyttede ØB 90 til at øge til 3-1. Det bragte temperamentet i kog hos Skibbys målmand Nick Sørensen, der fik det gule kort af dommeren. Efterfølgende blev også Mikkel Gjesing og Thomas Hasemann sendt til afsvalning af dommeren, og dermed spillede Skibby i undertal med otte mand mod 11. Til sidst scorede ØB 90 til slutresultatet 4-1.

"Vi var desværre slet ikke konsekvente nok i vores handlinger, både i forsvaret og angrebet. Nu bliver vi nødt til at sætte os ned og få en snak med spillerne, og så må vi revurdere vores start på turneringen, for den er ikke gået, som vi havde håbet på," sagde Skibbys træner Per Sørensen efter kampen. På lørdag kl. 13.30 spiller Skibby på udebane mod Hundested.