Nyt liv til Living Academy

Velbesøgt åbent hus hos Living Academy og FOF-Nord

Foto: Morten Timm

Mange mennesker kiggede forbi, da Living Academy forleden slog dørene op til et Åbent Hus-arrangement, hvor man kunne blive klogere på de mange bevægelseshold, der tilbydes i løbet af efteråret.

Anledningen var, at Living Academy og FOF-Nord har indledt et samarbejde, der skal sikre borgerne endnu flere og bedre bevægelsesaktiviteter.

"Der vil være træning for enhver smag, og vi er rigtig glade for, at så mange kiggede forbi for at høre om vores mange træningsformer," siger Bettinna Laxholm Delfs og FOF-leder Pia Guldbæk.

Alle instruktørerne var til stede, så gæsterne havde mulighed for at møde deres kommende instruktør og for at spørge ind til holdene.

For Bettinna Laxholm Delfs betyder FOF-samarbejdet, at hun får mere tid til den kreative side, da hun ikke længere behøver at tænke på administration.

Undervisning, instruktører og det faglige niveau vil blive det samme i Living Academy som tidligere, understreger hun

"Vi kommer til at forkæle vores deltagere med nye programmer og nyheder fra den store verden. En af de ting, som vi ved, at vores deltagere sætter meget pris på er, at hvis det kniber med at nå at komme til træning på eget hold, dukker man bare op på et andet hold og får sin træning der."

Nåede du ikke at møde op på dagen, er du velkommen til at kigge forbi Living Academy i Kongevejs Centret i Hørsholm.

Ønsker du at blive inspireret til en sundere livsstil, som får din evne til regenerere i top, så du bliver 10 år yngre, er chancen der lørdag den 1. september kl. 11-13 på Hørsholm Bibliotek med foredraget "Bliv stærkere med alderen +50".