Nyt klummekoncept i avisen

Vi har samlet et hold af lokale klummeskribenter, som hver uge vil skrive om alt mellem himmel og jord – og ikke mindst livets gang i Rudersdal.
Vi kalder panelet for Klummerne, og i næste uge går det løs

Foto: Per Farsund

Kære Læsere

Fra næste uge går vi i luften med et nyt, spændende projekt: En fast klumme i både Rudersdal Avis og Birkerød Avis, skrevet af et panel af lokale personligheder med noget på hjertet.

På avisen har samlet ni meget forskellige mennesker, som praktisk talt kun har det til fælles, at de bor og har deres daglige gang i Rudersdal.

Vi har givet

Klummerne

frit slag til at skrive om det der rør sig omkring dem – eller i dem. Og vi begynder allerede på tirsdag i Birkerød Avis, hvor Socialudvalgsformand Jens Bruhn skriver om sin fascination af tegneren Ib Andersen. Herefter overtager Life og business coach Elisabeth Holst stafetten i Rudersdal Avis, hvor hun vil skrive om at være til stede i nuet. Og så kører det ellers derudad…

Foruden Jens Bruhn og Elisabeth Holst, kan man glæde sig til at lære følgende skribenter at kende: Per Ryt-Hansen, som arbejder professionelt med humor på arbejdspladsen. Tina Stålung som er ejendomsmægler i Place2live. Tove Krause som er formand for Birkerød Kunstforening.

Carl Steen Berggreen, som er tidl. direktør i Rudersdal Kommune. Erik Mollerup (V) som formand for kultur- og fritidsudvalget i Rudersdal.

Niels Peter Stilling, som er leder af Rudersdal Museum. Og endelig Asger Ahn, som er leder af Mantziusgården.

Kort sagt, vidt forskellige mennesker med noget at berette og – heldigvis – en lyst til at delagtiggøre os andre om deres tanker.

Rent praktisk betyder konceptet med at kører Klummerne i såvel Birkerød Avis som Rudersdal Avis, at læsere som bor i Birkerød-delen af Rudersdal vil kunne følge

Klummerne

to gange om ugen, mens man i Søllerød-delen vil blive snydt for klummen i Birkerød Avis.

Vi ligger selvfølgelig alle Klummerne på nettet, så alle interesserede kan følge med: Det foregår på www.rudersdalavis.dk

Tilbage er der kun at sige god fornøjelse og læselyst.