Nykøbing Falster skiller sig af med brasiliansk back

I næste sæson justerer Nykøbing Falsters håndboldkvinder truppen, og det går ud over backen Karol de Souza.

Nykøbing Falster-træner Niels Agesen (siddende på hug) siger farvel til den brasilianske back Karol de Souza efter denne sæson. Arkivfoto.
Nykøbing Falster-træner Niels Agesen (siddende på hug) siger farvel til den brasilianske back Karol de Souza efter denne sæson. Arkivfoto.

Nykøbing Falster Håndbold har ophævet kontrakten med den brasilianske venstreback Karol de Souza efter denne sæson. Det sker efter gensidig aftale.

Formand i Nykøbing Falster Håndbold, Henrik Hansen, takker Karol de Souza for indsatsen.

– I de sidste to sæsoner har Karol tørnet ud for Nykøbing Falster Håndbold med fuld energi i den gule trøje – en indsats som vi har været meget tilfredse med.

– Vi skifter en del ud på holdet i næste sæson, så derfor er vi blevet enige med Karol om at ophæve kontrakten med hende.

– Vi har været glade for Karol i de to sæsoner, hun har spillet i Nykøbing Falster og ønsker hende held og lykke i fremtiden, siger Henrik Hansen i en pressemeddelelse.

Karol de Souza er trist over bruddet med falstringerne, som kommer før oprindeligt planlagt.

– Det var ikke en nem beslutning, fordi jeg har altid troet, at jeg ville spille i Nykøbing Falster i lang tid. Jeg elsker virkelig denne klub, siger brasilianeren.

Næste gang Karol de Souza og Nykøbing-kvinderne er i aktion, bliver i den spændende hjemmekamp mod København Håndbold 25. marts. Begge hold kæmper for en plads i slutspillet.