Ny vej til Værebro golfcenter

Kildebækvej er for smal, derfor anlægges en cirka 500 meter lang og ni meter bred vej fra Krogholmvej til Damstensvej

Foto: Aage Krogsdam

STENLØSE:En ni meter bred vej på godt en halv kilometers længde bygges i nær fremtid fra Krogholmvej og til Damstensvej i Stenløse Syd. Den nye vej bygges for at skabe bedre tilkørselsforhold for den kommende trafik til Værebro Golfcenter, der åbner til august. I øjeblikket sker adgangen til Golfcentret ad den smalle cirka fire meter brede Kildebæskvej, der går fra Krogholmvej syd på mod Golfcenteret og efter cirka 500 meter drejer øst på og går helt over til Lindedalsvej.

-Jeg regner med at arbejdet med anlæggelse af den nye vej begynder om kort tid, således at vejen er klar til Golfbanens indvielse af par tre banen i august, siger ejeren af Værebro Golfcenter, ejendomsadministrator Jens Folmer Olsen, Tåstrup.

På grund af det kølige forår er arbejdet på golfbanen blevet lidt forsinket, men er nu i fuld gang. De store maskiner er igang med at anlægge banens næste ni huller. De første ni, der blev anlagt sidste efterår, er dejligt grønne nu, og græsset vokser og vokser, og skulle blive stærkt nok til at modtage de første golfspillere til august. Ved selve Damstensgård er håndværkerne i gang med at anlægge terrasse ved stuehuset, hvor der indrettes restaurant og med kontorer på 1. sal. Ligeledes er en ny parkeringsplads både nord og syd for gården ved at blive etableret. Til at forestå det daglige tilsyn på golfcenteret har Jens Folmer Olsen ansat en såkaldt green keeper. Det er Jan Nørgaard, der kommer fra Værløse Golfbane, og han har således god erfaring med golfbanedrift. Værebro Golfklubs medlemstal er nu over 150 medlemmer, som har indbetalt deres fulde indskud på cirka 18.000 kroner.