Ny udfordring for stor fighter

Foto: Jørgen Hansen
Rasmus Fladberg skal i den kommende sæson erstatte Emil Holst som 1. herresingle på Solrøds Ligahold. Rasmus Fladberg, der i sidste sæson var meget plaget af en knæ/lårskade, er netop nu nr. ti på den danske rangliste i herresingle, Emil Holst nr. seks.
Rasmus Fladberg skal i den kommende sæson erstatte Emil Holst som 1. herresingle på Solrøds Ligahold. Rasmus Fladberg, der i sidste sæson var meget plaget af en knæ/lårskade, er netop nu nr. ti på den danske rangliste i herresingle, Emil Holst nr. seks.

Solrøds Ligahold har sæsondebut med flere ændringer.

Solrød har måttet sige farvel til 1. herresinglen Emil Holst til Skovshoved og doublespecialisten Maria Helsbøl til Vendsyssel.

– Det er måske en svækkelse, at vi ikke længere har Emil, hvorimod Maria jo var skadet i meget af sidste sæson, siger SSB's cheftræner Jakob Poulsen og tilføjer:

– Vi sætter naturligvis Rasmus Fladberg op som 1. herresingle. Det er en rolle, han sagtens kan udfylde med bravour, og jeg er sikker på, at det vil være med til at udvikle ham yderligere.

Jakob Poulsen venter en ny god sæson for SSB.: Jeg bliver skuffet, hvis vi ikke opnår en mindst lige så god placering i denne sæson. Målsætningen er en 6.plads i grundspillet, og så må vi se, hvem vi derefter trækker, lyder det fra Jakob Poulsen. Spillerne udvikler sig hele tiden i den rigtige retning, og som hold betragtet skal vi nok atter sætte præg på Ligaen.

Rasmus Fladberg er en meget publikumsvenlig spiller. Han er fra 30. januar 1992 og har mange internationale triumfer. Han er kendt som en sejslider, der ofte spiller lange udmarvende sæt, før sejren er hjemme. At han pt er godt spillende bliver vist af, at han tirsdag 1. september er førsteseed i Århus´Grand Prix turnering.

På spindsiden har Solrød fortsat så stærke spillere som bl.a,. Mia Blichfeldt, Sandra Maria Jensen, Lena Grebak og Amanda Madsen.

Da Rasmus Fladberg i sidste sæson ofte var skadet, blev han gerne erstattet af Jacob Nilsson, der formentlig bliver ny 2. herresingle.-

Solrød har tilgang af de tidligere Værløsespillere Jeppe Ludvigsen og julie Rechnagel samt Ditlev Jæger Holm fra Gentofte.

Solrød lægger ud tirsdag 1. september i Vendsyssel og får torsdag 3. september besøg af Skælskør-Slagelse i Solrød Idræts Center

Solrøds bruttotrup: Alexander Bond, Amanda Madsen, Ditlev Jæger Holm. Joan Christiansen, Felix Burestedt, Julie Rechnagel, Filip Myhren, Lena Grebak ,Jacob Nilsson, Maja Rindshøj, Mads Pedersen, Mia Blichfeldt, Niclas Nøhr, Sandra Maria Jensen, Rasmus Fladberg, Steve Olesen, Theis Christiansen, Theodor Johansen.