Ny træning: Lad dit barn blive helt i sit eget liv

På Hørsholm Skole kan børn komme til heltetræning

Så kan du gå til heltetræning, som begynder 6. september. Pressefoto
Så kan du gå til heltetræning, som begynder 6. september. Pressefoto

Skole skal til september danne rammen om heltetræning for børn og unge i alderen tre til 12 år. Temaet er superhelte, og det er Ib på 24 år og uddannet heltetræner, der skal træne børnene.

"Det bliver så spændende, og jeg glæder mig til at bringe superhelteuniverset ind i heltetræningen," siger han og fortsætter:

"Jeg er vild med at være heltetræner, da jeg kan se på de børn, som jeg træner, hvor hurtigt de udvikler sig til at blive mentalt stærke, og hvordan de kommer til at hvile i sig selv."

Lære nye sider af sig selv

Heltetræning udvikler et barns styrker og hjælper det med at lære nye sider af sig selv at kende, så det kan begå sig og stå stærkt i sig selv. Der bliver lavet en masse øvelser, som udfordrer børnenes heltemod, viljestyrke, nysgerrighed, selvkontrol og vedholdenhed.

Heltetræningen er opdelt efter børns alders- og udviklingstrin. Forløbet tager udgangspunkt i farver, hvor hver gang har en ny farve, der afspejler et temperament. Deltagerne arbejder med en rød, gul, grøn, blå og sort dag. Efter sort dag kommer anden halvdel af forløbet, der er på i alt 12 gange med afsluttende heltetest og heltefest med diplom.

Træningen starter 6. september klokken 10 med de små børn mellem tre og seks år, og klokken 11.15 står de store på syv til 12 år klar.

Læs mere på hjemmeside www.heltetræning.dk