Ny sikker sejr til Lyngby Boldklub

Helsingborg blev sendt hjem med et 3-0 nederlag

Fredagens træningskamp mod Helsingborgs IF endte med en sikker sejr til hjemmeholdet fra Lyngby Boldklub, på bl.a. to mål af superskarp Patrick Mortensen, samt Kim Aabech på straffe.

Lyngbyholdet lagde godt ud, og sad på kampen stort set hele første halvleg, hvor Ayoub Sørensen efter 23 minutters spil bryder igennem i højresiden, hvorefter han sender bolden ind i feltet hvor Patrick Mortensen stensikkert bringer hjemmeholdet i front med 1-0. Kun ti minutter senere er den igen tæt på, men denne gang formår Oscar Berglund i Helsingborgmålet at få klaret afslutningen ud til et hjørnespark. Dette hjørnespark bliver sendt indover, og mellem venner og fjender dukker Patrick Mortensen igen op, og sender bolden i nettet til 2-0.

Efter målet kom Helsingborg bedre med i kampen, men uden at det bringer mål af sig, og derfor står den 2-0 ved pausefløjtet.

I anden halvleg er Helsingborg bedre med i kampen, men efter 62. minutter spil bliver der dømt straffespark til hjemmeholdet, som Kim Aabech stensikkert eksekverer til 3-0 hvilket lukker kampen.

I anden halvleg blev der også givet debut til nyerhvervelsen Pierre Kanstrup, der afløste en fint spillende Jakob Egeris i midterforsvaret. Med ca. 10 minutter tilbage af kampen, blev den dobbelte målscorer Patrick Mortensen skiftet med Christian Gytkjær.