Ny seniorsport i Rundforbihallen

Seniorerne starter nye boldhold og byder op til dans

Foto: Helle Christoffersen

Søllerød Senior Sport har så meget vind i sejlene med sine hold på Rudegaard, at foreningen nu tilbyder nye hold i Rundforbihallen. De mest populære hold er boldspilholdene, som består af to timers samvær, hvor man efter en halv times opvarmning, spiller lavnets-volley over badmintonnet og til sidst spiller man en times badminton.

"Vi har professionelle instruktører på badmintonholdene, og når vores boldspilhold trækker så mange, så er det fordi, det er en sjov måde at motionere på. Vi lægger også stor vægt på det sociale samvær efter aktiviteterne. Alle er velkomne i Rundforbihallen. Man kan bare kigge forbi og se, om det er noget," fortæller Henning Molin, der er talsmand for seniorerne.

Holdene i Rundforbihallen er på prøvestadiet den første måned, for at se om der er interesse nok. Det foregår første gang torsdag den 2. september fra kl. 10-12.

Foreningen prøver samtidig at få gang i et squaredance-hold i Holtehal 2, for igen at tilbyde sjov form for motion. Også dette hold tester interessen en måneds tid, før man kan regne med at det er permanent. Danseholdene er om onsdagen fra kl. 12.30 til 14.

Har man lyst til at møde andre motionslystne og sociale seniorer, så mød op, eller gå på biblioteket og få folderen eller på

www.sollerodsenior.dk

.