Ny parkerings-app kommer til Hillerød

OK lancerer en ny parkerings-app i Hillerød, når du parkerer på kommunale områder

Foto: max rosborg
Chris Johansen, chjo, mand, herre, kunde, OK parkering, parkering, app, OK-app, telefon, mobiltelefon, tank & betal, Parkering Arkitektskolen, Århus, 8000, Forår, sommer, 2019, 
  Foto: Max Rosborg
Chris Johansen, chjo, mand, herre, kunde, OK parkering, parkering, app, OK-app, telefon, mobiltelefon, tank & betal, Parkering Arkitektskolen, Århus, 8000, Forår, sommer, 2019, Foto: Max Rosborg max rosborg

Tusindvis af danskere bruger dagligt OK-app'en til at åbne standeren på tankstationen eller starte en bilvask inde fra forsædet, og nu kan kunder hos det danske energiselskab også bruge appen, når de skal betale for parkering i Hillerød på kommunale områder.

"Hillerød var hurtigt på vores ønskeliste over byer, hvor vi gerne ville lancere den nye parkeringstjeneste. Det er en by i vækst med en central placering i Nordsjælland, der tiltrækker mange mennesker takket være de naturskønne omgivelser og et blomstrende erhvervsliv. Vi ved også, at vi har mange kunder i området, der i forvejen benytter OK-appen til at tanke og vaske deres bil, så vi ser det også som en god service til dem," siger Claus Møller Sørensen ifølge en pressemddelsel fra OK. Han der er markedschef hos OK.

Parkering med OK-appen letter betalingen betydeligt, da kunden slipper for at skulle finde en automat, stå i kø og bøvle med betalingsmidler.

Ved den nye funktion i OK's app kan brugeren vælge at få en påmindelse 15 minutter før udløb samt vælge at stoppe sin parkering før tid og dermed spare penge. Omvendt kan man også forlænge perioden uden at skulle forbi en automat og printe ny billet.

"Vi har hele tiden fokus på at gøre det så nemt for kunden, som det er muligt. Her er digitalisering en stor faktor, og derfor samler vi flere services i vores app. Tankning, vask og nu også parkering, så bilister reelt kun behøver én app til bilen." siger Claus Møller Sørensen.

Hillerød er én af i alt elleve danske byer, hvor du nu kan betale for parkeringen ved hjælp af OK-appen.