Ny målmand til ØFC

Ny målmand i ØFC. Ingen afgang i Stenløse

Foto: Per From Egeberg

ØFC har tidligere sagt farvel til målmanden Kenneth Jørgensen, der har fået kontrakt med ambitiøse Slagelse, der har skiftet navn til FC Vestsjælland.

I sidste uge sagde den anden målmand Jacob Thomsen nej tak til en kontraktforlængelse. Hvor han skal spille efter sommerferien er lige nu uvist, men forbindes med nyoprykkede Avarta, hvor Peter Skov Jensen er blevet ansat som målmandstræner. ØFC har fundet en erstatning til målmandsposten, da klubben har indgået en aftale med 31-årige Jesper Christensen, der kommer fra Danmarksserieklubben Birkerød. Ali Aliji og den unge Mark Christiansen, der var med i truppen i foråret, er der ligeledes indgået aftale med. Peter Nørris Dalsgaard oplyser, at man iøjeblikket forhandler med Mauricio Ortiz, Patrick Juhl og Lasse Bruncke. Nogle af klubbens unge talenter er også inde i billedet.

I SB er man ligefrem ikke på jagt efter nye spillere. Til dette siger træner Jesper Rosborg.:

– Vi har bedt spillerne melde ud, hvis de ikke vil spille her efter sommerferien. Vi har ikke fået nogen tilbagemelding om dette skulle være tilfældet, så jeg forventer og håber, vi kan bygge videre med det talentfulde mandskab. Vi kan ikke økonomisk og vil heller ikke deltage i kampen om at tiltrække spillere. Vi kan dog nok bruge 2-3 ny spillere, men det skal være spillere, der kan gå ind i truppen og forstærke den og ikke mindst falde ind i det sociale samvær, som findes i SB, siger træneren, der dog oplyser, at der har været et par henvendelser udefra.