Ny frisør på Trørød Torv

1. august åbner Ulla Tillerup ny frisørsalon på Trørød Torv

Foto: Pia Bech-Nielsen
 Ulla Tillerup er et kendt ansigt i lokalsamfundet, og nu er hun klar til at åbne ny frisørsalon på Trørød Torv. Foto: Pia Bech-Nielsen
Ulla Tillerup er et kendt ansigt i lokalsamfundet, og nu er hun klar til at åbne ny frisørsalon på Trørød Torv. Foto: Pia Bech-Nielsen

Rigtig mange borgere i kommunen kender Ulla Thillerup, der er en yderst aktiv person i mange sammenhænge – Ulla sidder i adskillige bestyrelser i Kommunen, i menighedsrådet i Gl. Holte Kirke og meget andet.

Hun er sammen med en anden aktiv kvinde blandt andet initiativtager til det årlige event 'Jul på Trørød Torv' – og flere borgere kender ikke mindst også Ulla fra hendes virke som frisør i Trørød med Salon Klippekunst, som hun har ejet og drevet i 19 år.

"Jeg har samlet mig en del erfaring min tid som frisørtekniker hos L'Oreal og hos Stuhr, og jeg har tidligere haft egen salon på Frederiksberg, før jeg åbnede i Trørød. Jeg er gift på 30. år, og nu er mine tre børn alle fløjet fra reden, og jeg har fået en spændende mulighed for at åbne Salon HairDesign by Ulla Thillerup på Trørød Torv," fortæller frisøren, som sætter stor pris på sin nye lokation:

"Jeg er så glad for, at det er netop her, jeg har fået muligheden for at åbne min nye salon, idet jeg holder meget af Trørød Torv, og jeg er meget interesseret i – sammen med de øvrige forretningsdrivende på Torvet – at være med til at skabe et levende og aktivt torv, hvor det summer af liv."

Salon HairDesign by Ulla Thillerup holder åbningsreception 1. august kl.15.00-18.00. Alle er velkommen.