At sige at Frederiksborg Slotskro har ført en omtumlet tilværelse de senere år er ingen overdrivelse. Senest har kroen været lukket ned i et par måneder – men nu får den en chance igen. Den hidtidige forpagter er efter nogle interne – lad os være venlige og kalde dem rokeringer – blevet udnævnt som direktør for kroen. Derfor er han nu herre i eget hus.
"Det er en lettelse, at der er kommet en løsning, så vi kan åbne igen," siger Kent Westergaard.
Samtidig er han gået i gang med en mindre ombygning og større nyindretning af den historiske kro.
Eller nyindretning og nyindretning – der bliver trukket nye ledninger, men selve kroen bliver i et eller andet omfang ført tilbage til tidligere tider. De tidligere ejere har nemlig stablet inventar ud i baghuset, og det kommer til ære og værdighed igen. Samtidig vil køkkenet blive solidt og gammeldags, lover han. "Det bliver med husmandskost og to-retters menuer i weekenden. Samtidig bliver der krostue og frokostrestaurant. Mit forbillede er Brøndums Hotel i Skagen som det så ud omkring 1980," siger Kent Westergaard.
Han (gen)åbner kroen med en reception 15. februar.