NVGO-nødråb:

Nordvestsjælland Golf Open, der spilles 23.-25. juni, forlænger tilmeldingsfristen

Sidste udkald
for tilmelding

Foto: Foto: Per Skov Jensen, Per Skov Jensen
Øverst Thomas Søndergaard og Birgit Westhoff, Sparekassen Sjælland, foran Mogens Holst (stor halsklud) og Steen Thorsen, Kalundborg . Foto: Per Skov Jensen
Øverst Thomas Søndergaard og Birgit Westhoff, Sparekassen Sjælland, foran Mogens Holst (stor halsklud) og Steen Thorsen, Kalundborg . Foto: Per Skov Jensen

Den niende udgave af den nordvestsjællandske golfevent, Nordvestsjælland Golf Open 2011, der spilles i dagene 23., 24. og 25. juni på golfbanerne i Kalundborg, Fårevejle, Højby og Holbæk, har i skrivende stund omkring 200 tilmeldte. Det er færre end på samme tidspunkt i fjor. – Rundt om i golfklubberne mærker man også en lidt faldende interesse for turneringstilbuddene, så den vigende interesse kommer ikke helt bag på os, siger Mogens Holst, Holbæk Golfklubs repræsentant i Styregruppen bag den store match, som traditionelt de foregående år har ligget mellem 275 og 350 deltagere.

– Personligt tror jeg på, vi fortsat kan nå knapt 300 deltagere. Golfsæsonen kom sent i gang i år, og det har helt sikkert også betydning. Men et par uger med godt vejr vil skærpe golfappetitten, tilføjer Styregruppens formand, Steen Thorsen fra Kalundborg Golfklub.

Af samme årsag har de fire arrangører besluttet at forlænge tilmeldingsfristen, så turneringskontoret i Holbæk kan modtage tilmeldinger frem til og med tirsdag den 14. juni. – Det er nemt at tilmelde sig. Folk skal blot gå ind på turneringens hjemmeside, www.nvgo.dk, udfylde skemaet, sende det og naturligvis overføre penge til vores konto i Sparekassen Sjælland, der er vores hovedsponsor, fortæller Mogens Holst.

Af de 200 spillere, som allerede er tilmeldt, kommer over to tredjedele fra «udenbys« klubber. – Det er vores egne spillere, vi mangler at se tilmeldinger fra. Men de kommer forhåbentlig her i slutfasen, siger Steen Thorsen.