Normal åbner i næste weekend

Nu får Farum en Normal

Foto: Martin Warming

Butikskæden Normal åbner en butik i Farum på lørdag den 19. marts. Det bekræfter kæden i en pressemeddelelse fredag morgen. Det har ikke været en hemmelighed, at Normal åbner i Farum, men der har været lidt tvivl om åbningsdatoen.

Normal har flere end 30 butikker rundt omkring i landet, og på lørdag er turen altså kommet til Farum, når Normal åbner en ny butik på Farum Bytorv – i det lokale, hvor Deichmann boede indtil for nylig.

"Placeringen er perfekt, og vi får en fin butik, så vi glæder os utrolig meget til at slå dørene op for de første kunder", fortæller direktør Torben Mouritsen, der er en af stifterne bag Normal. Læs også: Fona på Farum Bytorv lukker

Og Normals koncept er klart: Det skal være billigt, fortæller direktøren.

"Vi sælger mærkevarer inden for husholdningsartikler, personlig pleje og en lang række basisvarer, som mange mennesker allerede kender og bruger i badeværelset, køkkenet og til rengøring, men vi sælger varerne 30 til 50 procent under normalprisen", fortæller Torben Mouritsen.

En af grundene til, at Normal er i stand til at konkurrere på markant lavere priser, er, at butikskæden parallelimporterer dagligvarerne i andre EU-lande. Dermed går kæden uden om fordyrende mellemled og kan sælge varerne op til 50 procent billigere end i de fleste danske butikker.

"Samtidig har Normal minimale omkostninger til administration, markedsføring og logistik, siger Torben Mouritsen, der tidligere har haft stor succes med at stifte onlinebutikken wupti.com.

Butikken i Farum åbner på lørdag den 19. marts klokken 9.30. Ved åbningen serveres hjemmelavet Normal-suppe som fast åbnings-tradition.