Nordvest: For tidligt til storvask

Nederlaget til Avarta skal skærpe spillernes indstilling i 2. divisions-opgøret mod B93.

Foto: Per Jensen, Brian Jensen
2. division. Nordvest FC-Stenløse. Foto: Per Jensen
2. division. Nordvest FC-Stenløse. Foto: Per Jensen Per Jensen

Sæsonens første nederlag til Nordvest FC rullede ind på kontoen efter søndagens hjemmekamp mod Avarta. Og mens det er uskik i sportens verden at ændre på et vindende hold, er man så ikke pisket til at lave om på et hold, der taber?

Vi stikker mikrofonen op foran Nordvest-træner Freddy Andersen.

– Jamen vi ændrer også på holdet. Ersun Aslan har karantæne og er ikke med i truppen, siger træneren med et smil før lørdagens svære udebanekamp mod B93.

Træneren finder dog hurtigt den alvorlige mine frem og fortsætter.

– Der er jo flere måder, man kan ændre på. Spilsystem og opstilling, for eksempel. Men vi er ikke en klub med så mange muligheder, siger træneren med tanke på skaderne hos Rasmus Lundberg, der genoptog træningen torsdag, og Mathias Lysgaard.

– Man behøver heller ikke sætte gang i en storvask, fordi man taber en kamp. Der er altså stadig 24 kampe tilbage i sæsonen, indskyder assistenttræner Kim Hansen.

Spillerne skal respektere opgaverne

Trænerduoen indlemmer Simon Broskov Jensen i truppen i stedet for karantæneramte Aslan, mens Mads Lundsteen overtager Birol Serinkanlis plads. Men nok så vigtigt håber trænerne på, at spillerne tager en helt anden indstilling med på banen, i forhold til 1-4 nederlaget til Avarta.

– Hvis indstillingen er den samme, så tror jeg nok, at der skal ændres på holdet. Vi vandt ikke en nærkamp mod Avarta, og det er mangel på respekt for sine egne opgaver. Det nytter ikke at tro, at sidemanden klarer det, indskærper Freddy Andersen.