Nordsjællands herrer tabte på Fyn

Foto: Mads Hussing

HÅNDBOLD Nordsjælland Håndbold formåede ikke at skabe overraskelsen på udebane mod GOG Svendborg, da holdet tabte 28-22. De sidste to GOG-mål blev scoret i det sidste minut, og dermed kunne Nordsjæælland have fået et på papiret bedre resultat. Nordsjælland holdt på i begyndelsen af kampen til 4-4, men så satte GOG turbo under kedlerne og gik til 12-5. Nordsjællands angreb fungerede ikke i denne periode, og GOG kunne score en del lette mål efter hurtige kontraangreb. Ved pausen havde Nordsjælland hentet et par mål og stillingen efter 30 minutter var 16-11 til GOG.

I 2. halvleg var Nordsjælland ikke længere væk end tre-fire mål, me formåede aldrig at skabe spænding om resultatet. For mange brændte chancer gjorde at Nordsjælland holdt sig på afstand af GOG, og dermed kunne hjemmeholdet vinde 28-22.

Sæsonens sidste kamp i Tele 2 Liga er på lørdag på hjemmebane i FrederiksborgCentret hvor holdet tager imod Århus GF. Århus GF er med i den absolutte topstrid og har 34 point for de første 25 kampe, og med en sejr over Nordsjælland vil Århus være sikker på at ende som nummer to i grundspillet. Med en sejr til Nordsjælland kan Århus dog ryge helt ud af top fire der giver adgang til slutspillet, og dermed har udeholdet alt at spille for i den sidste kamp. Det har Nordsjælland ikke, da årets målsætning om at blive i rækken er indfriet.

Målscorere for Nordsjælland Håndbold: Michael Qvist 9, Martin Bager 5, Morten Slundt 4, Michael Bo Hansen 2, Mikael Fruelund 1, Kasper Klitgaard 1