Nederlag i topopgør

HUK-Øresunds damer lavede for mange fejl på afgørende tidspunkter og tabte derfor 24-17 til Amager SK

Foto: Bo Hilsted

Til topopgøret på Amager måtte HUK-Øresund undvære den skadede Christina Pedersen, og det blev et mærkbart savn, idet holdet kom til mangel den ekstra trussel i angrebet og robusthed i forsvaret.

"Vi starter skidt og kommer bagud 8-2, og det gør, at vi hænger efter resten af kampen," siger træner Trine Bay, "men jeg synes, vi kommer godt igen, for dette r et godt hold, vi er oppe mod."

Men det kunne såmænd sagtens være blevet til point, hvis man havde været skarpere i anden halvleg, da holdet kun var bagud 16-18 efter 18 minutters spil. Men to tekniske fejl, en fejlkendelse og et stolpeskud senere efterlod holdet bagud 16-22, og så var resten bare kosmetik.

"Vi forsøger rigtigt mange ting, vores 4:2 fungerer godt, vi prøver at mandsopdække, men de var for gode, til at vi havde råd til at brænde så meget, som vi gjorde."

Selv om holet ikke spillede op til sit bedste var der bestemt gode momenter i spillet, unge Astrid Kok er en spændende U-18 spiller, der er ved at blive integreret på holdet, Ida Huniche lavede et par fine mål, og Sarah Kristensen stod en nydelig kamp i målet.

Nu venter lokalopgøret på mod Helsingør på torsdag, og den skal nok vindes, hvis man skal med i den absolutte top.

"Helsingør er klare oprykningsfavoritter, de var ude at se os og er nok ikke blevet skræmt af det, de så, men de har ikke vundet så klart på det seneste, så vi kan da sagtens overraske," slutter træneren.

Håndbold, 3. division damer:

Amager SK-HUK-Øresund 24-17(12-9)

Ida Huniche 5, Naja Bilde og Lærke Læssøe 3, Christine Jerichau og Line Læssøe 2, Astrid Kok, Josephine Duus Nielsen og Ditte Kristensen 1.