Natbio på kæmpelærred i Fredtoften

KARLEBO: Fredag d. 11. august bliver der lejlighed til at se filmene Madagascar og Mr. & Mrs. Smith i Fredtoftens smukke omgivelser, hvor Nivå Bibliotek og Humle Bio har sammensat et gratis filmprogram under åben himmel.

Kl. 21:30 Vises animationsfilmen Madagascar, der er for hele familien. Filmholdet bag filmen Shrek har skabt en sjov komedie med masser af underholdning, en hæsblæsende handling og en animationsteknik i topklasse. Filmen har dansk tale og er en underholdende historie om en løve, en zebra, en giraf og en flodhest, der til daglig bor i Zoologisk have i New York, men drømmer om det frie og vilde liv langt ude på den afrikanske savanne!

Kl. 23:00 skal man møde Hollywoods to superstjerner Brad Pitt og Angelina Jolie i actionfilmen MR. & Mrs. Smith. De to hotte stjerner lever i et lidt kedeligt ægteskab, hvor de ikke kender hinandens identitet, indtil de udsendes til den samme specialopgave, og så starter actionkomedien!

Der er gratis adgang til aftenens to film. KIK's dartafdeling sælger drikkervarer, pølser og popcorn m.m. Og Beredskabsforbundet tager sig af parkeringsvagt, samaritervagt og ordensvagt.

Inden de to storfilm kan man benytte Fredtoftens store grill, der bliver tændt op kl. 18. Her kan man nyde sin medbragte mad sammen med hele familien og gode venner, inden man sætter sig til rette under åben himmel til de to storfilm, der vises på et kæmpelærred i smukke omgivelser.