Natali har talent

19-årige Natali Zenia Bremer er en pige med mange bolde i luften på Roskilde Handelsgymnasium. Udover at være aktiv i elevrådet, talentambassadør for Deloitte og frivillig i iværksættervirksomheden Woomio, er hun nu også optaget i det nationale talentprogram Akademiet for Talentfulde Unge. Talentprogrammet er med til at udfordre den enkeltes potentiale, styrke motivationen og skabe et netværk, hvor talenteleverne mødes til både faglig sparring og socialt samvær. Programmet fungerer i tæt samarbejde med erhvervslivet. For eksempel er det internationale revisionsfirma Deloitte ansvarlig for undervisningen på talentforløbet Masterclass i revision. Deltagerne vælges ud i 1.g på baggrund af deres lovende akademiske evner, og følger deres normale gymnasieforløb sideløbende med Akademiets mange aktiviteter.

"Det er fedt at få mulighed for at blive udfordret på et højere niveau under de obligatoriske forelæsninger. Og så er der en masse spændende aktiviteter, som fx virksomhedsbesøg og besøg på universiteter", fortæller Natali Zenia Bremer, som anslår at hun gennemsnitligt bruger 6-7 timer om ugen på Akademiet samt sine andre frivillige aktiviteter.

Andet end høje karakterer

Natali Zenia Bremer understreger dog, at hun langt fra er den klassiske bogorm, der kun sigter efter de højeste karakterer.

"Det er ikke fordi, jeg kun får rene 12-taller. Der er generelt et stort pres for at få høje karakterer, men virksomheder har brug for unge, der er kreative. Jeg mener, der skal noget nyt ind for at udvikle virksomhederne, så jeg kommer måske ikke med det vildeste gennemsnit, men bringer til gengæld mit drive og min kreativitet til virksomhederne", siger gymnasiasten, som straks vil søge ind for at studere International Business på CBS efter gymnasiet.

Fremtiden er kreativ

Natali Zenia Bremer har spillet klaver siden hun var ni år gammel, og har altid filmet meget. Men trods sine kreative sider har hun altså ingen tanker om at afbryde sit studieforløb.

"Kreativiteten er medfødt og det faglige har jeg samlet op. Men jeg tror, jeg ville kede mig alt for hurtigt, hvis jeg tog et sabbatår for at lave noget andet", siger hun.

Natali Zenia Bremer drømmer om at kunne bruge sin evner inden for kreativitet og innovation til at udvikle og markedsføre virksomheder i fremtiden.