Næsten klar på Næstvedvej

Foto: Michael Thønnings

Torsdag gik de i gang og mandag var broen over Næstvedvej væk. Det gik næsten smertefrit.

Vordingborg

Det var meningen at den nye bro skulle have en brugbar gangbro allerede fra den 4. januar, da man begyndte at rive broen over jernbanen i ned, men der manglede lige lidt. Derfor fik den gamle gang- og cykelbro lov at stå lidt længere, så de bløde trafikanter kunne bruge den. Over weekenden, var den nye plade-vej over den ny bro dog klar, og mandag morgen havde folk taget den nye bro til sig. Samtidig med der var mange nysgerrige henne og kigge på det store hul, som den gamle bro har efterladt.

I forhold til det mulige trafikkaos, da der blev lukket for indfaldsvejen i torsdags, gik det dog rimelig glat og de fleste har fundet ud af at køre den lille omvej, som man må  bero sig på en lille måneds tid endnu, indtil den nye Næstvedvej er klar, til at lede trafikken ind i .

De bløde trafikanter må også gå lidt lænegere, da de skal omkring bygningen ved køkkenet, for der er spærret af ved Aarsleffsgade. 

Folk har dog indfundet sig med den lidt længere ?rejsetid?, der også gælder togene, der også er erstattet af busser i den kommende  weekend.