Musikalsk oplevelse i absolut særklasse

Foto: K.S. Agerbo
K.S. Agerbo

Ikke mindre end 16 musikere og sangere står klar på scenen til at give publikum en musikalsk oplevelse i absolut særklasse, når showkoncerten »Celebrating The Last Waltz« besøger Portalen i Greve fredag 21. marts kl. 20.

En aften med fantastisk og tidløs musik af ophavsmænd som The Band, Bob Dylan, Eric Clapton, Neil Young, Joni Mithell, Neil Diamond, Van Morrison, Muddy Waters, Dr. John, Emmylou Harris, Paul Butterfield, Ronnie Hawkins og mange, mange flere.

Koncerten levendegør den legendariske musikfilm »The Last Waltz«, der anses som en musikhistorisk milepæl. Filmen er instrueret af Martin Scorsese og skildrer den sidste koncert med The Band, som efter 16 år på landevejen i 1976 besluttede at gå hver til sit. Bruddet blev markeret med et brag af en afskedskoncert på Thanksgiving Day, og med sig på scenen havde The Band en perlerække af tidens allerstørste navne som Bob Dylan, Eric Clapton, Neil Young og Joni Mitchell. »The Last Waltz« har siden opnået status som en af de bedste koncertfilm, der nogensinde er skabt.

Nu kan den berømte koncertfilm altså opleves live på scenen i Portalen.