Moyes erkender: Resultater var for dårlige

Det er en fattet David Moyes, der forlader Manchester United. Han forstår, at resultaterne ikke er gode nok.

11 nederlag i Premier League blev det til for Manchester United under den nu fyrede manager David Moyes. Og resultaterne i Champions League og de engelske pokalturneringer er heller ikke gode.

David Moyes erkender nu, at de svingende resultater ikke er, hvad klubben og dens tilhængere er vant til, og han forstår frustrationen, fremgår det i en skriftlig udtalelse fra League Managers Association (LMA).

– Vi var fuldt ud fokuserede på processen om den fundamentale genopbygning, der var behov for i førsteholdstruppen. Det skulle vi gøre, mens vi opnåede resultater i Premier League og Champions League.

– I denne forandringsperiode har præstationerne og resultaterne ikke været, hvad Manchester United og tilhængerne er vant til eller forventer, og jeg forstår og deler deres frustrationer, forklarer Moyes.

Han overtog jobbet sidste sommer efter Alex Ferguson, men der har været stor forskel på de to skotters præstationer i United.

– Et managerjob i United er enormt, men jeg arbejdede hele tiden hårdt, og det samme gælder min trænerstab. Jeg takker dem for deres dedikation og loyalitet gennem sæsonen.

– I min korte tid i klubben har jeg lært, hvor specielle steder Old Trafford og Carrington er. Jeg vil gerne takke Uniteds ansatte for at byde mig velkommen og for at gøre mig til en del af United-familien fra første dag.

– Og derudover vil jeg selvfølgelig takke tilhængerne, der har støttet mig gennem sæsonen. Jeg ønsker jer og klubben det bedste i fremtiden, lyder det fra Moyes.

Han takker også Ferguson for at give ham chancen i sommeren 2013:

– Jeg er stolt over at have ført holdet i kvartfinalen af dette års Champions League, og jeg vil altid være taknemmelig over for Sir Alex Ferguson, fordi han troede på mine evner og gav mig chancen for at lede Manchester United.