Mourinho bekymrer sig over alt for få mål

Real Madrid-træner José Mourinho bekymrer sig over, at hans mange stjernespillere har store problemer med at score mål.

José Mourinho virker ikke til at være helt tilfreds med sine spillere på det stjernespækkede Real Madrid-hold.

Lørdag spillede det spanske storhold 0-0 mod oprykkerne fra Levante i Primera Division, og det bekymrer især Mourinho, at Real Madrid-spillerne ikke formår at score på alle deres chancer.

– Det er ikke normalt for et hold at have så mange chancer uden at score. Det er tydeligvis noget, som bekymrer mig, for man bliver nødt til at score mål for at vinde kampe, og vi har tabt nogle point, siger Mourinho.

Sidste sæson var Real Madrid det mest scorende hold i Primera Division med hele 102 mål. Men i denne sæson med Mourinho i spidsen har holdet kun formået at skyde bolden i nettet seks gange i de fem første kampe.

– Det er ikke kvaliteten af spillerne, der er problemet, for de er vant til at score mange mål, siger Mourinho, der i lørdagens kamp mod Levante kunne se især Cristiano Ronaldo og Gonzalo Higuain brænde store chancer for Real Madrid-mandskabet.

Trods manglende mål hænger Real Madrid dog stadig med i toppen i den spanske liga. Mourinhos tropper er efter fem kampe kun to point efter topholdet Valencia og blot et enkelt point efter ærkerivalerne fra Barcelona.