Morten Olsen kigger på comeback-Leon

Fodboldlandstræneren har bemærket Leon Andreasens flotte comeback efter 28 måneders skadepause.

Leon Andreasen er vendt tilbage til fodboldbanen med et brag i denne sæson efter 28 måneders skadepause.

To mål – et i Europa League-kvalifikationen og senest i weekenden i den tyske pokalturnering – er det blevet til for Hannover 96, og det er noget, som landstræner Morten Olsen følger med stor interesse.

– Leons største sejr er den, at han i det hele taget er kommet tilbage. Det er først og fremmest en cadeau til ham selv og det arbejde, han har lavet.

– Vi håber nu, at han bider sig fast. Vi kender Leon, og vi glæder os utrolig meget over det, han har opnået nu.

– Det er i første omgang en stor sejr for ham, og så må vi tage den derfra. Men han er sulten, og hvis han kan bide sig fast på Hannovers hold, så kan han også blive en interessant mand for det danske landshold, siger Morten Olsen.

Den nu 29-årige tidligere AGF-anfører havde inden denne sæson senest været i aktion for Hannover 96 tilbage i april 2010.

– De år, som han har været ude, kan han måske forlænge i den anden ende af sin karriere og spille lidt længere. Det har han i hvert fald fortjent, lyder det fra Morten Olsen.

Trods sit skadeshelvede valgte Hannover 96 op til denne sæson at forlænge Leon Andreasens kontrakt med et år, så parterne har papir på hinanden frem til sommeren 2013.

Den alsidige spiller, som kan spille både i forsvaret og på midtbanen, er noteret for 15 landskampe og to mål.

Andreasens seneste landskamp var i VM-kvalifikationen mod Albanien i april 2009. Danmark vandt kampen. Leon Andreasen scorede til 1-0.