Mormor er konferencier

Kalundborg
Selveste Vera – landets mest populære tv-mormor – er klar til at lufte papillotter, cerut og øjenskygge som konferencier på Kalundborg Rock'er.

Vera, landets bedste mormor, skal styre slagets gang på Kalundborg Rock'er.
Vera, landets bedste mormor, skal styre slagets gang på Kalundborg Rock'er.

Ungerne er vilde med hende (ham): Danmarks bedste mormor; den cirut-rygende, papillot-krøllede, heftigt øjenskygge-ramte Vera, alias skuespiller Michel Castenholt, der i flere år har huseret på DR's børneflade og med uforskammet, vanvittig og absolut politisk ukorrekt opførsel har gjort uundsletteligt indtryk på både børn og voksne.

Nu har arrangørerne bag Kalundborg Rock'er festivalen på Gisseløre vovet pelsen og har skrevet kontrakt med Vera om at styre slagets gang fra den store scene som festival-konferencier til august. Et job som blandt andre Jacob Haugaard og Søren Poppe tidligere har udført til publikums fulde tilfredshed.

Festival-koordinator Søren Bang Knudsen er udmærket klar over, at der er alvorlig risiko for latterkrampe forbundet med at invitere Vera med til festival og overlade hende den store scene og mikrofonen.

– Jeg glæder mig helt vildt. Vera er ubestridt Danmarks bedste mormor, hun/han er uovertruffen – en klasse for sig. Det bliver så fedt, lyder det fra koordinatoren.

Med hensyn til det fede, så er der ingen tvivl om, at Vera nok skal få sit kaloriebehov dækket under festivalen – det er en del af hendes image at guffe højt belagte flødeskumskager.

sa@nordvest.dk