‘Mini-Bogforum’ i Royal Stage: Samtaler om det gode liv

Fire forfattere guider dig til et bedre liv

Bogforum i København er aflyst, men noget af dét, rigtig mange mennesker bruger tid på nu, er bøger.

"Derfor vil Royal Stage gerne give læserne mulighed for at komme tæt på nogle af landets mest interessante og anmelderroste forfattere og samtidig blive guidet til et bedre kærligheds-, arbejds- og coronaliv," fortæller projektleder Laura Faurschou fra Royal Stage i Hillerød og fortsætter:

"De forfattere, du kan møde lørdag 7. november klokken 14 til 17, er læge Bente Klarlund, forfatter Birgithe Kosovi, filosof Niels Overgaard og præst Pia Søltoft med Berlingskes kulturredaktør Anne Sophia Hermansen som værtinden, der styrer interview med forfatterne og en paneldebat."

Efter corona-reglerne er der til forfatterarrangementet plads til 500. Event-overskriften 'Samtaler om det gode liv' dækker over disse emner: Hvordan du styrker din fysiske og mentale sundhed, hvad du kan lære om kærlighed af filosoffen Søren Kierkegaard, hvordan man overlever forældre, der ikke evner at vise kærlighed og hvorfor det er vigtigt, at du allerede nu forholder dig til døden?

Om forfatterne

Niels Overgaard er hverdagsstoiker og uddannet journalist. Han har skrevet den anmelderroste bestseller 'Det hele handler ikke om dig', hvor han opdaterer den antikke stoiske filosofi til det moderne liv.

Birgithe Kosovi fik sit gennembrud med romanen 'Det dobbelte land' baseret på historier fra sin jugoslaviske familie. Derudover har hun skrevet romanen om Erik Scavenius, 'Den inderste fare' og 'Det du ikke vil vide', som udkom i august.

Bente Klarlund Pedersen er overlæge og professor og har i flere årtier forsket i og kæmpet for danskernes sundhed. Hun er førende på sit felt, også internationalt, forfatter til en lang række bøger og kendt for sin ugentlige klumme i dagbladet Politiken.

Pia Søltoft, tidligere leder af Søren Kierkegaard Forskningscenteret og lektor i etik og religionsfilosofi. I dag sognepræst i Christians og Esajas Kirker i København.

Læs mere og køb billetter på www.royalstage.dk.

Jk