Mike Jensen: Min tackling ser voldsom ud

Mike Jensen medgiver, det var en grov tackling, han begik på Esbjergs Jonas Knudsen i søndagens 1-1-opgør.

Efter 1-1-kampen mellem Brøndby og Esbjerg var et af opgørets store samtaleemner den tackling, som hjemmeholdets Mike Jensen lavede på Jonas Knudsen kort efter Esbjergs føringsmål.

Flyvende i luften stemplede Mike Jensen Esbjerg-backen, og Brøndby-spilleren var meget heldig med at slippe med det gule kort for aktionen.

Mike Jensen medgiver, at tacklingen var grov.

– Jeg har lige set den igen, og den ser rigtigt voldsom ud. Han står med bolden foran sig, og jeg har ikke tid til, at han trække tiden ved at lade den løbe ud over linjen.

– Jeg prøver at få min hæl rundt om ham og prikke bolden, så jeg kan holde den i spil, men den kommer til at se voldsom ud, siger Mike Jensen.

Han vil ikke vurdere, om han var heldig med at slippe for en udvisning.

– Jeg tror ikke, jeg rammer ham så hårdt. Men jeg kan godt se, den ser voldsom ud på tv. Det er heldigvis ikke mig, der skal vurdere det, siger Mike Jensen.

Brøndby-træner Auri Skarbalius vil ikke kommentere situationen.

– Jeg var langt væk derfra, så jeg så det ikke, siger Auri Skarbalius, der dog ikke har noget imod, at Brøndby-holdet fik en del advarsler i kampens slutning.

– Det er fight, og sådan skal det være. Man skal dø med støvlerne på, siger Skarbalius.

Esbjerg-træner Jess Thorup fokuserede efter kampen på anden kontroversiel kendelse, da Clarence Goodson i slutminutterne nedlagde Martin Braithwaite bagfra. Det gjorde Goodson, da Esbjerg-spilleren var i fuldt løb på vej ned mod målet.

– Jeg har sjældent set et større rødt kort, men sådan er det. Jakob (Ankersen red.) siger også, vi blev snydt for et klart straffe, siger Jess Thorup.