Mere narkokørsel på Vestegnen

MISBRUG, KOKAIN.
  241005 FOTO:AND
MISBRUG, KOKAIN. 241005 FOTO:AND

Der har igen været flere episoder af narkokørsel i Brøndby, Glostrup og Hvidovre, hvor politiet har stoppet påvirkede personer i starten af ugen.

Narkokørsel og våben i Brøndby

Mandag blev to personer uafhængigt af hinanden, men lige efter hinanden, sigtet for narkokørsel i Brøndby.

Det var om eftermiddagen klokken 17.09, at den første bil blev stoppet på Brøndby Nord Vej. Det var en 22-årig mand fra byen, og han blev skønnet påvirket af euroforiserende stoffer. Derudover opdagede politiet, at han ikke havde et kørekort, så han blev både sigtet for at køre narkokørsel og køre uden førerret.

Kun fire minutter senere, klokken 17.13, blev en anden mand stoppet, denne gang i en rutinemæssig standsning. Føreren var en 41-årig mand fra Ishøj, der blev taget med på stationen, efter at politiet havde skønnet, at han var påvirket. Han blev sigtet for narkokørsel, men han erkender kun delvist sigtelsen.

Derudover fandt politiet en kniv og en peberspray i mandens varetægt, og han blev derfor også sigtet for våbenbesiddelse. Denne sigtelsen erkendte manden.

Sigtelser i Glostrup og Hvidovre

Tirsdag stoppede politiet to personer i henholdvis Hvidovre og Glostrup.

Natten til tirsdag klokken 04.50 bragte en politipatrulje en personbil til standsning på Avedøre Havnevej. Føreren, en 25-årig mand fra København, blev skønnet påvirket af euforiserende stoffer, og han blev anholdt og kørt til blodprøve på Albertslund Politigård. Han havde ikke erhvervet kørekort og blev derfor sigtet for at køre uden førerret.

Det var i forbindelse med en rutinemæssig standsning på Hovedvejen i Glostrup om aftenen, at politiet skønnede, at en 32-årig mand fra Rødovre var påvirket af euroforiserende stoffer, hvilket politiet sigtede ham for.

De sigtede ham samtidig for at køre uden førerret og for at være i besiddelse af euroforiserende stoffer. Han erkendte at have kørt uden førerret, men erkendte kun delvist sigtelsen for narkokørsel.