Mere metal til Greve

Foto: Jørgen Hansen

Badminton: Der var allerede på forånd garanti for mere metal til Greve søndag ved OL i London. Carsten Nuller Mogensen, der bor i Greve sammen med kæresten Helle Nielsen, var i finalen mod et kinesisk toppar og var således sikker på enten sølv eller guld.

Carsten Mogensen, der gennem mange år har dannet par i herredouble med Mathias Boe, måtte dog i søndagens guldfinale erkende, at overmagten var for stor.

Mogensen/Boe mødte kineserne Yun Cai og Haifeng Fu. Det var umiddelbart en kamp mellem verdens nr. to og tre, men kineserne virkede denne dag som en uoverkommelig opgave for danskerne.

Mogensen/Boe, der vandt All England i 2011, kunne dog blandt andet glæde sig over,at de ved OL vandt en helt forrygende semifinale over det sydkoreanske par Dae Yong Lee og Jae Sung Chung 17-21, 21-18, 22-20.

Både Carsten Nuller Mogensen og Mathias Boe har en fortid på Greves ligahold, men på et tidspunkt skiftede Carsten Mogensen til Slagelse-Skælskør, hvor også Mathias Boe spillede. Mathias Boe er nu i Odense.

29-årige Carsten Mogensen driver i Greve forretningen KetcherXperten sammen med sin bror Kenneth. Tidligere har Carsten Mogensen været ansat i en lignende butik, Ketchergalleriet.

KetcherXperten er for nylig flyttet fra Håndværkerbyen til Hundige Strandvej.

Læs mere om de succesfulde OL-badmintonspillere fra Greve i Sydkysten tirsdag.