Mercedes-chef Per V. Rasmussen søger nye udfordringer

Efter 18 år med en international og dansk karriere hos Mercedes-Benz i Daimler-koncernen er Per V. Rasmussen klar til nye udfordringer

Opbygning, turn-around, konceptudvikling, kundetilfredshed og international erfaring. Så kort kan man beskrive Per V. Rasmussens karriere, senest som adm. direktør for Daimler Biler AS.

Efter18 år i Daimler-koncernen takker Per V. Rasmussen nu af for at gå nye veje.

"Nu har jeg stået i spidsen for Daimler Biler AS i syv år, og efter turn-around med strukturændringer og omkostningstilpasning samt implementering af loyalitetsprogrammer skal virksomheden nu i gang med en ny fase," siger Per V. Rasmussen.

Karrieren i Daimler-koncernen startede i 1992 hos Mercedes-Benz Danmark A/S.

Først som salgsansvarlig og siden som direktør for personbiler i Danmark. Herefter gik turen i 1996 til Mercedes-Benz København A/S som adm. direktør, men kun to år efter lokkede bilkoncernen med en international udfordring.

Med hovedsæde i Dubai stod Per V. Rasmussen igennem seks år i spidsen for opgaven med at opbygge Daimler-koncernens tilstedeværelse i 14 lande i Mellemøsten. Først som Vice President og siden som President og CEO.

I 2003 vendte Per V. Rasmussen tilbage til Danmark, hvor han fik opgaven med at strukturere og konsolidere de opkøbte og nu importør-ejede bilforretninger i hovedstadsområdet. Herudover indtrådte han i direktionen for Starmark I/S, der er en af landets mest eksklusive brugtbilsforrretninger.

Per V. Rasmussen sidder også i bestyrelsen for Autorola Group Holding A/S, der omfatter selskaberne Autocom A/S, Bilpriser A/S samt Bilsalg A/S

Privat er Per V. Rasmussen samboende i Hørsholm med arkitekt Inger Quorning. I sin fritid spiller han golf og er vinterbader.