Medaljeregn til Køges unge bueskytter

Foto: Per Møller
Arkivfoto.
Arkivfoto.

Køge Bueskyttelaugs ungdomsbueskytter har netop med succes deltaget i to store stævner, Regions Øst mesterskabet og Nordisk Mesterskab, som har givet dem et regn af topplaceringer og medaljer.

Til de Nordiske Mesterskaber, der forgik i Larvik i godt strålende solskin og varme, fik Køge Bueskyttelaug sin første kvindelig guldvinder i mange år, Mai Jensen, som skød i Juniorklassen i buetypen recurve.

Emil Malik Albrechtsen, Svante Jensen og Josefine Edelberg dannede hold i Recurve Junior rækken og kæmpede sig frem til en bronzemedalje.

Det samme gjorde compoundskytterne Anders Dalsgaard, Mikkel Amholt og Benedicte Gudbergsen, der ligeledes fik bronzemedalje med hjem.

Til Regions Østmesterskabet i Præstø fik de energiske Køgeskytter flere flotte placeringer.

I Junior Recurve rækken fik Mai Jensen og Emil Malik Albrechtsen begge en velfortjent guldmedalje om halsen. Svante Jensen tabte en hård kamp til sin klubkammerat Emil Albrechtsen og tog sølvet.

I aspirant rækken kæmpede henholdsvis Oliver Nordstrøm sig frem til en bronze- og Emma Hansen til en sølvmedalje. Anders Dalgaard, som Køges eneste Compound skytte, fik en velfortjent sølvmedalje.

Pigerne i Minirækken gjorde rent bord og her gik guldet til Marie Marchmann, som også satte dansk rekord, og sølvet til Cecilie Jensen.

"De energiske og dygtige ungdomsskytterne er tilbage på Køge Bueskyttelaug klubbaner ved Køge Stadion efter to veloverstået stævner og forbereder sig nu til de kommende Danmarksmesterskaber i Aalborg", fortæller klubbens kasserer, Kirsten Albrechtsen Sønderup.