Med Borgerlisten på cafébesøg

Det lokalt forankret parti i Hørsholm, Borgerlisten, inviterer lørdag den 3. oktober på et uformelt café-møde og en kop kaffe, hvor listens kandidater præsenteres og giverderes på det fremtidige Hørsholm.

Valgmødet holdes på Café Sneppen på Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum fra kl. 16-18.

Borgerlisten har været repræsenteret i Hørsholm kommunalbestyrelse siden 1974. De begyndte som et grønt parti med en mærkesag, men gennem årene har Borgerlistens repræsentanter i kommunalbestyrelsen præget udviklingen og har poliske målsætninger på alle centrale områder.

"Vi er ikke bundet af lunkne forlig og uhellige alliancer mellem partierne på Christiansborg, og vi behøver ikke at skele til, hvad man mener andre steder – vores eneste interesse er at arbejde for at forholdene i Hørsholm bliver så gode som muligt," siger Peter Antonsen, Borgerlistens borgmesterkandidat.

Sammen med partiets to øvrige kommunalbestyrelsesmedlemmer – Lars Høgh Hansen og Anne-Grethe Nissen – har de 35 års erfaring fra arbejdet.

Derudover tæller listen tolv kandidater, en blandig af personer, der tidligere har været opstillet, men også nye engagerede kræfter.