Matchvinder Søndergaard fik hul igennem til sidst

Kasper Søndergaard sørgede for de afgørende mål, da Skjern spillede sig i mændenes DM-semifinale i håndbold.

Han havde stort set ikke haft et skud på mål inden da, men da det gjaldt, slog Skjern Håndbolds Kasper Søndergaard til.

Med to mål i de sidste to minutter af slutspilskampen mod Team Tvis Holstebro sikrede han sit hold en 29-28-sejr og reddede holdet fra at ryge ud af kampen om DM-guldet.

– Det var rent tilfældigt, at det blev mig, ligesom det også var tilfældigt, at jeg ikke rigtigt var nået frem til ordentlige afslutninger inden da.

– De stod jo oppe i hovedet på mig hele tiden, så der var ikke rigtigt plads, siger en lettet højreback efter dramaet i Skjern Bank Arena.

– Der har været et kæmpe pres på os, og det er rigtigt befriende at kunne stå her nu og være i semifinalen. Men vi er ikke færdige endnu, siger landsholdsspilleren.

Han oplevede, hvordan Skjern smed en 18-13-føring over styr undervejs og i slutfasen var bagud med et mål i en kamp, som holdet skulle vinde for ikke at blive overhalet af GOG.

– Vi begyndte at brænde lidt, og lige pludselig var de oppe på uafgjort. Men heldigvis fik vi kæmpet os tilbage, og det var vel en blanding af held og af, at vi fightede en vis legemsdel ud af bukserne, siger Søndergaard.

Han hævder, at han slet ikke nåede at blive nervøs for konsekvenserne af et uafgjort resultat eller et nederlag.

– Som spiller når man ikke at tænke ret meget over det, når man løber rundt derinde. Det er da klart, at jeg hellere ville have været foran med fire mål end bare et enkelt, da der var et minut tilbage.

– Men det giver noget spænding og intensitet med afslutninger som den her, og det er derfor, at håndbold er så fed en sport, siger han.

Skjern Håndbold møder Aalborg Håndbold i sin DM-semifinale og har i kraft af førstepladsen i sin slutspilsgruppe fordel af hjemmebane i returkampen.