Massivt politiopbud| forhindrede ballade

Politiet tog ingen chancer, da der søndag var optræk til ballade i Nordbyen i Slagelse. Derfor rykkede ordensmagten massivt ud for at forhindre, at to grupper af unge kom i slagsmål.

Det var en beachvolleyball-kamp på Stillinge Strand mellem to grupper af unge med anden etnisk herkomst end dansk tidligere på dagen, der var gået helt galt. Den ene gruppe, som kom fra Slagelse, var røget i totterne på den anden gruppe, som stammer fra Kalundborg.

Ifølge politiet var der slagsmål foran "Den blå Café" i Stillinge strand ved 17-tiden. Derfor var der øjensynlig lagt op til et hævntogt. I hvert fald havde flere vidner i løbet af søndagen set bevæbnede unge i bybilledet, og politiet fandt da også flere flasker samt et høtyv, som var lagt ud som kasteskyts.

For at lægge en dæmper på gemytterne valgte politiet at lukke Kjerulfsvej i begge ender og stoppe samtlige biler. Flere bilister blev visiteret og adskillige biler undersøgt.

De mange betjente og en kontakt til både en fædregruppe og et par imamer i området betød, at politiet kort før midnat kunne forlade Nordbyen uden at det var kommet til yderligere ballade.