Mæhle assisterer i uafgjort mod Milans mestre

Joakim Mæhle havde en fod med i Atalantas mål, da det mod AC Milan i Serie A endte 1-1.

Joakim Mæhle spillede hele kampen for Atalanta, da holdet søndag mødte AC Milan.

Joakim Mæhle spillede hele kampen for Atalanta, da holdet søndag mødte AC Milan.

Det var med en dansker i en vigtig birolle, da Atalanta søndag på hjemmebane spillede 1-1 med sidste sæsons italienske mestre fra AC Milan.

Joakim Mæhle startede således inde for Atalanta og havde en fod med i hjemmeholdets scoring til 1-0.

En halv time inde i anden halvleg spillede Mæhle bolden til Ruslan Malinovsky, der fra kanten af feltet bankede den ind, så danskeren blev noteret for en assist.

Atalanta holdt fast i sin føring indtil lidt over halvvejs inde i anden halvleg. Her fik Milans Ismael Bennacer udlignet. I højre side af feltet tog algerieren en træk ind i banen og smækkede bolden over i det lange hjørne af målet.

Det blev altså kampens sidste scoring. Begge hold har dermed fire point efter to kampe i Serie A i denne sæson.

Simon Kjær så for anden kamp i træk hele opgøret fra Milans bænk. Danskeren fik uofficielt comeback for Milan efter sin grimme knæskade, da han 31. juli kom på banen i en træningskamp mod Marseille.

Den danske landsholdsanfører har dog stadig til gode at spille i en betydende kamp for første gang, siden han rev sit ene korsbånd over 1. december sidste år.

Tidligere søndag tog Napoli sin anden storsejr i lige så mange kampe i denne sæson, da det hjemme mod oprykkerne fra Monza blev til en 4-0-sejr. Christian Gytkjær startede på bænken for Monza, men kom på banen med små ti minutter tilbage af kampen.

Napoli vandt sin første kamp i sæsonen med 5-2. Inter er det eneste andet hold med maksimumpoint.

/ritzau/