Lukning af Melbylejren

Preben Boyer, Birketoften 8, Liseleje

Hvor er det trist, at Halsnæs Kommune nu drives fuldstændig uden visioner, og uden hensyntagen til de mange tusinde sommerhusejere, der med skatter og omsætning er med til at støtte op om kommunen både sommer og vinter.

Ud over den skønne natur, er de mange fine lokale tiltag og aktiviteter noget af det, der gør oplevelsen og glæden ved at have investeret i et sommerhus i Halsnæs stor.

Med den truende lukning af Melbylejren tager det spinkle flertal i kommunalbestyrelsen, med borgmesteren i spidsen, endnu et skridt hen imod at gøre Halsnæs Kommune fattigere.

Med Melbylejerens bevarelse havde man en enestående chance for, med frivillig tapper indsats, at bevare og styrke lokalområdet til glæde for alle de fastboende, for sommerhusejerne, og ikke mindst for de mange turister, som vi gerne skulle tiltrække, turister der skulle være med til at fremme handlen i butikker, spisesteder og vore attraktioner.

Men nej, det der kunne være blevet endnu en attraktion i Halsnæs, oven i købet en meget billig attraktion, det lukker man blot uden at give mulighederne den mindste chance.

Det er meget sørgeligt!