LUI’s old girls er klar til oprykning

Også i Lyngehallen stod der håndbold på programmet søndag 30. marts med de afsluttende hjemmekampe.

Foto: Conrad van Acker

Old girls elite-holdet fra LUI har for længst afgjort topplaceringen i rækken til egen fordel. Med to sejre i den forløbne uge – 22-8 over Albertslund på udebane og 16-10 over HØJ i Lyngehallen – indtager LUI'erne topplaceringen med 38 points for de hidtil 19 spillede kampe og en målscore på 474-182.

Old Girls BB leverede en flot indsats med en klar 22-8-sejr over Værløse, hvor Elsebeth John – der netop har rundet et skarpt hjørne – blev bedste LUI'er.

Herre A-holdet bevarede sin førsteplads og oprykning med en klar 19-10-sejr over Selskov, medens Old Boys Veteranerne fra LUI knækkede Søllerød-Nærum med 23-18. Der blev gået til "stålet", men LUI's sejr var aldrig i fare. Topscorer blev Henrik Ludvigsen med 8 mål, og hold-chef Cai Thrane styrede sine tropper på udmærket vis. De gamle LUI'ere blev hermed vinder af rækken.

LUI's og Team Helsinges drenge AB mødtes i en herlig dyst, og after at hjemmeholdet havde været bagud gennem størstedelen af kampen, hev de rød-grønne drenge lige akkurat en 19-17-sejr i land, hvilket bringer holdet på førstepladsen.

Endelig vandt pige puslingene fra LUI med 9-7 over Slangerup.